Home  /   Nieuws  /  Nieuws item
 
Apr 15, 2022

Dekkerautolease ontzorgt zakelijke rijder; 'Je hoeft eigenlijk alleen nog de auto te starten'

Met een focus op ZZP’ers en het MKB zorgen wij voor een persoonlijke manier van autorijden, waarbij het contact verder gaat dan het betalen van de leasetermijn. Accountmanager Gideon van Gend en adjunct-directeur Michiel Sterk doen uit de doeken hoe we dat aanpakken.
002.tych.itb.dekkerautolease.20220321.jpg
“Als onderdeel van een grote automotive groep hebben we voor Dekkerautolease alles in huis voor de leaserijder”, start Michiel. “We zijn als het ware een one-stop shop. We leveren niet alleen de auto, maar zorgen ook voor de bestickering, de verzekering, de schade-afhandeling, het onderhoud…eigenlijk hoef je als klant de auto alleen nog maar te starten.”

Autorijden blijft emotie
“Onze kracht zit”, gaat Gideon verder, “in het feit dat we ons realiseren dat autorijden emotie is. Hoewel het oriëntatieproces zich voornamelijk via het internet afspeelt, komt er toch altijd een moment dat je een auto wilt zien en ervaren, er een rondje omheen wilt lopen. Al onze verkopers snappen, dat als je eenmaal bij ons in de showroom binnenstapt, je echt behoefte hebt aan persoonlijk advies en contact. Ook als je een zakelijke auto hebt ben je uiteindelijk ‘gewoon’ een mens met alle emotie die bij de aanschaf van een auto komt kijken. Je wilt toch weten of de hond erin past, of de buggy. In het voortraject doen we ook aan verwachtingsmanagement, zodat er geen vervelende discussies aan het eind van het leasecontract ontstaan. Afhankelijk van je beroep zal je de auto nou eenmaal meer of minder ‘gebruikt’ zijn. Daar denken we dan graag in mee.”

Hybride oplossingen
“Het persoonlijke contact is voor ons het allerbelangrijkste”, besluit Michiel. “We gaan écht een relatie met je aan, ons contact is niet zo abstract en afstandelijk als dat bij de grotere leasemaatschappijen. We willen niet inwisselbaar zijn, onze dienstverlening gaat verder dan 13 in een dozijn. Overigens zijn we van alle merken thuis, als de behoefte er is kijken we verder dan Ford. We snappen heel goed dat je flexibel wilt zijn, de autobranche is waanzinnig snel aan het veranderen. Dan wil je in ieder geval over hybride oplossingen kunnen praten als daar behoefte aan is. Dat doen wij heel graag!”
Terug naar nieuws overzicht