Home  /   Nieuws  /  Nieuws item
 
Nov 3, 2020

Met Dekkerautolease schoner de weg op!

Trots staan accountmanager zakelijke markt Gideon van Gend,  directeur Bert Pannekeet en facilitair medewerker Rick Sinkeldam bij het volledig elektrische wagenpark van de Omgevingsdienst IJmond. Een bewuste keuze, die past bij een organisatie waar het bereiken en in stand houden van een veilige en duurzame leefomgeving tot de kern van het werk hoort.

Er is voor dit wagenpark bewust gekozen om in zee te gaan met Dekkerautolease, Gideon is het aanspreekpunt geweest in deze, voor het leveren van 7 Renault Zoe’s en een Nissan Leaf. Dekkerautolease trakteerde op gebak en wenst omgevingsdienst IJmond heel veel leuke en veilige kilometers toe!
20201030_ODIJwagenpark1024-5.jpg
Het aanbod van Dekkerautolease is breed en bedoeld om aan alle eisen en wensen te voldoen. Dekkerautolease is 100% flexibel en denkt met u mee aan de beste oplossing voor uw bedrijf en kan alle merken leveren.

Hoe gek uw plannen ook zijn, wij kunnen die waarmaken!  

 

Bij Dekkerautolease hebben wij al ruim 96 jaar kennis en passie voor auto's. Gideon van Gend:”U vindt ons op maar liefst zes locaties in heel Noord-Holland en zijn daardoor altijd bij u in de buurt. Wij bieden een alles onder één dak service. Van onderhoud tot winterbanden en schade tot verzekering, u hoeft nooit meer naar verschillende locaties om geholpen te worden. Het scheelt u een hoop tijd, kosten en zorgen”.

 

Rick Sinkeldam vertelt: ‘Onze autopool reed al op CNG, schoon aardgas. Maar het kan natuurlijk nog schoner. Voor de aanschaf van nieuwe auto’s zijn we niet over één nacht ijs gegaan. We wilden een slim en duurzaam besluit nemen. Met de aanschaf van deze auto’s is dat gelukt. Zo kunnen we de CO2 voetafdruk van de Omgevingsdienst nog verder verkleinen.’ Omgevingsdienst IJmond rijdt zo’n 20.000 kilometer per auto per jaar. Er zijn veel verschillende studies en berekeningen als het gaat om het omslagpunt, wanneer een elektrische auto schoner is voor het milieu dan een benzineauto. Dat heeft onder meer te maken met hoe de elektriciteit in een bepaald land wordt opgewekt. In Nederland ligt het omslagpunt tussen de 30.000 en 50.000 km.

 

Is duurzaam ondernemen ook belangrijk voor uw bedrijf? Bij Dekkerautolease denken wij aan onze planeet en de toekomst en bieden oplossingen om de CO2-uitstoot te reduceren en liefst zoveel mogelijk te beperken. Elektrisch rijden heeft ook veel fiscale voordelen. U kunt bij ons daarom elektrische auto’s leasen maar tevens ook klimaatneutraal. Bent u nog niet bekend met elektrisch rijden maar spreekt dit u aan?

Neem dan contact op met onze adviseurs en vraag naar de mogelijkheden via T:  088 088 05 50 of M:  [email protected]
Terug naar nieuws overzicht