Home  /   Nieuws
 

Nieuws

Wilt u  binnenkort wegrijden in uw nieuwe private of zakelijke leaseauto?

Wij nemen al het onderhoud voor u uit handen!

De Ford Puma een populaire compacte SUV met goede rij-eigenschappen en handige opties zoals climate control, cruise control, parkeerhulp en navigatie.

U betaalt een vast maandelijks bedrag voor de duur van de lease-overeenkomst en aan het einde van de overeenkomst kunt u de auto teruggeven aan Dekkerautolease.

Lees verder
Met een focus op ZZP’ers en het MKB zorgen wij voor een persoonlijke manier van autorijden, waarbij het contact verder gaat dan het betalen van de leasetermijn. Accountmanager Gideon van Gend en adjunct-directeur Michiel Sterk doen uit de doeken hoe we dat aanpakken.

Lees verder
Dan is elektrisch vanaf nu een uitstekende keuze.
Het aanbod elektrische bestelauto's en bestelbussen groeit gestaag.
Gelukkig maar, diverse steden hebben al aangekondigd dat ze vanaf 2025 alleen nog volledig elektrische bestellers in de stadscentra toelaten.

Lees verder
U kunt bij ons snel in uw nieuwe bedrijfswagen wegrijden die bij ons op voorraad staat, maar ook kunt u uw auto zelf samenstellen.
Onze bedrijfswagenadviseurs adviseren u bij de keuze van uw bedrijfswagen, inrichting, bestickering en montagemogelijkheden.

Lees verder
Dit jaar is de aanschaf van een elektrische auto binnen bereik gekomen van de consument. Mede dankzij de aanschafsubsidie maakte een aanzienlijke groep particulieren het afgelopen jaar de overstap naar elektrisch rijden aldus blijkt uit de Elektrisch Rijden Monitor die de ANWB voor de vierde keer presenteerde.

Lees verder
Rijd je in een zakelijke leaseauto maar ook privé kilometers in deze auto?
Dan krijg je waarschijnlijk te maken met bijtelling. Maar wat is dat precies, en hoe werkt het? Wij gaan het je zo duidelijk mogelijk uitleggen.

Lees verder
Trots staan accountmanager zakelijke markt Gideon van Gend,  directeur Bert Pannekeet en facilitair medewerker Rick Sinkeldam bij het volledig elektrische wagenpark van de Omgevingsdienst IJmond. Een bewuste keuze, die past bij een organisatie waar het bereiken en in stand houden van een veilige en duurzame leefomgeving tot de kern van het werk hoort.

Er is voor dit wagenpark bewust gekozen om in zee te gaan met Dekkerautolease, Gideon is het aanspreekpunt geweest in deze, voor het leveren van 7 Renault Zoe’s en een Nissan Leaf. Dekkerautolease trakteerde op gebak en wenst omgevingsdienst IJmond heel veel leuke en veilige kilometers toe!

Lees verder

De Ford Mustang Mach-E, die geïntroduceerd is in 2020, koppelt de twee compleet verschillende werelden van Amerikaanse ‘Muscle’ cars en elektrische auto’s aan elkaar.
Niet voor niets maakt Ford gebruik van de naam ‘Mustang’. In de beginjaren van het model, maakte Ford er veel furore mee, en ook nu moet de naam symbool staan voor een doorbraak in de autowereld.
Wie wil dat nou niet, een elektrische Ford Mustang rijden? Dit is nu mogelijk bij Dekkerautolease.

Lees verder
Deze auto's zijn voor een redelijk groot publiek betaalbaar en dus een interessante optie voor een zakelijke lease. Staat uw favoriete model er niet tussen? Neem dan contact op met een van onze medewerkers voor een alternatief.

Lees verder
Het is geen nieuws dat elektrisch rijden de toekomst is. Wij merken dat bedrijven en onze klanten veel bezig zijn met maatschappelijk verantwoord ondernemen. Bij Dekkerautolease zijn wij daar heel blij om en bieden dus graag de mogelijkheid aan ondernemers om duurzaam te leasen. Dit houdt in dat wij een ruim aanbod aan elektrische auto’s hebben die minder schadelijk zijn voor het milieu. Hiermee kan het wagenparkbeheer bijdragen aan het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) van een bedrijf.

Lees verder
Onlangs mochten wij de nieuwe Ford Connect bij CRS Sign leveren.

Lees verder