Home  /   Over ons  /  Ons team
 

Ons team

Bij Dekkerautolease staat een hecht team van ervaren leasespecialisten voor u klaar. Maak kennis met onze accountmanagers.

Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, op maat voor u gemaakt. Bent u benieuwd wat Dekkerautolease voor u kan betekenen, neem dan contact met ons of een van onze adviseurs op:

Nico Sprokholt - Rayon Zaanstreek

Nico Sprokholt Mijn naam is Nico Sprokholt en sinds 1987 werkzaam bij de Dekkerautogroep in Zaandam. Toen nog in de volksmond Ford Zaandam geheten. Na een periode als werkplaats receptionist en Verkoopadministrateur ben ik in de verkoop beland. Al vrij snel ben ik mij meer gaan specialiseren in de zakelijke markt en alles wat daarmee te maken heeft. Dus mocht u vragen hebben over leasing laat het mij weten.

Tel: 06 22 44 81 85
E-mail: [email protected]
Nico Sprokholt

Hans van Goor - Rayon Noord-Holland Noord

Hans van Goor Mijn naam is Hans van Goor, ruim 40 jaar ervaring in de automobielbranche en gespecialiseerd in bedrijfswagens en sinds 1990 werkzaam bij Dekkerautogroep Schagen als accountmanager voor de zakelijke markt Bedrijfswagens. Wij kunnen een totaalpakket aan onze klanten aanbieden door het leveren van bedrijfswagens incl. div. bedrijfwageninrichtingen, reclamebelettering, Dekkerautoverzekering en Dekkerautolease, dus alles onder 1 dak en geen tijdsverlies. Onestopshopping wat voor de klant een belangrijke factor is geworden tegenwoordig.

Tel: 06 50 67 85 84
E-mail: [email protected]
Hans van Goor

Gerbrand Kuipers - Rayon Zwaag

Gerbrand Kuipers Ik ben Gerbrand Kuipers en ben werkzaam binnen de Dekkerautogroep als zijnde account manager. In die functie richt ik mij voornamelijk op de bedrijfswagens in de regio West Friesland. Als 20 jarige ben ik in het auto vak terecht gekomen. De functie van showroom verkoper dat heb ik toen 5 jaar gedaan. Na een jaar pre pensioen op mijn 25ste, wat ik gebruikt heb om de wereld te verkennen kwam ik weer terug in Nederland. Aangezien verkopen het mooiste is wat er is heb daarna bij verschillende autobedrijven gewerkt in Noord Holland. Na 28 jaar kreeg ik weer de kans om terug te komen waar het ooit allemaal begon voor mij. Met de vele veranderingen die er aanstaande zijn in de autowereld, wil ik u graag ontvangen als klant en u voorzien van een goed advies.

Tel: 06 19 62 39 98
E-mail: [email protected]
Gerbrand Kuipers

Eric Herman - Sales Manager Zaandam

Eric Herman Eric Herman heeft ruim 20 jaar ervaring op leasegebied. In het verleden was hij werkzaam bij KPN Telecom. Nu zet hij zich in bij Dekkerautolease als bevlogen vestigingsmanager van Zaandam. Zijn motto is “What you see is what you get!

Tel: 06 53 34 32 06
E-mail: [email protected]
Eric Herman

Gideon van Gend - Noord Holland

Gideon van Gend Ik ben Gideon van Gend. Na vele jaren ervaring bij Dekkerautogroep als verkoopadviseur en verkoopleider, ben ik u nu graag van dienst met alle vraagstukken omtrent uw gehele wagenpark. Graag wil ik mijn ervaring inzetten om u te adviseren in uw mobiliteitsbehoefte. Voor elke ondernemer is er een passend plaatje, samen vinden wij altijd de beste maatwerk oplossing en de geschikte auto. Tel: 06 19 97 86 63 E-mail: [email protected]

Tel: 0619978663
E-mail: [email protected]
Gideon van Gend