Home  /   Over ons  /  Ons team
 

Ons team

Bij Dekkerautolease staat een hecht team van ervaren leasespecialisten voor u klaar. Maak kennis met onze accountmanagers.

Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, op maat voor u gemaakt. Bent u benieuwd wat Dekkerautolease voor u kan betekenen, neem dan contact met ons of een van onze adviseurs op:

Nico Sprokholt - Rayon Zaanstreek

Nico Sprokholt Mijn naam is Nico Sprokholt en sinds 1987 werkzaam bij de Dekkerautogroep in Zaandam. Toen nog in de volksmond Ford Zaandam geheten. Na een periode als werkplaats receptionist en Verkoopadministrateur ben ik in de verkoop beland. Al vrij snel ben ik mij meer gaan specialiseren in de zakelijke markt en alles wat daarmee te maken heeft. Dus mocht u vragen hebben over leasing laat het mij weten.

Tel: 06 22 44 81 85
E-mail: [email protected]
Nico Sprokholt

Jacco Karman - Rayon Noord-Holland Noord

Jacco Karman Mijn naam is Jacco Karman, ruime ervaring in de automobielbranche en gespecialiseerd in bedrijfswagens en sinds 2022 werkzaam bij Dekkerautogroep als accountmanager voor de zakelijke markt Bedrijfswagens. Wij kunnen een totaalpakket aan onze klanten aanbieden door het leveren van bedrijfswagens incl. div. bedrijfwageninrichtingen, reclamebelettering, Dekkerautoverzekering en Dekkerautolease, dus alles onder 1 dak en geen tijdsverlies. Onestopshopping wat voor de klant een belangrijke factor is geworden tegenwoordig.

Tel: 06 22450451
E-mail: [email protected]
Jacco Karman

Gerbrand Kuipers - Rayon Zwaag

Gerbrand Kuipers Ik ben Gerbrand Kuipers en ben werkzaam binnen de Dekkerautogroep als zijnde account manager. In die functie richt ik mij voornamelijk op de bedrijfswagens in de regio West Friesland. Als 20 jarige ben ik in het auto vak terecht gekomen. De functie van showroom verkoper dat heb ik toen 5 jaar gedaan. Na een jaar pre pensioen op mijn 25ste, wat ik gebruikt heb om de wereld te verkennen kwam ik weer terug in Nederland. Aangezien verkopen het mooiste is wat er is heb daarna bij verschillende autobedrijven gewerkt in Noord Holland. Na 28 jaar kreeg ik weer de kans om terug te komen waar het ooit allemaal begon voor mij. Met de vele veranderingen die er aanstaande zijn in de autowereld, wil ik u graag ontvangen als klant en u voorzien van een goed advies.

Tel: 06 19 62 39 98
E-mail: [email protected]
Gerbrand Kuipers

Rinus Smits - Purmerend

Rinus Smits Mijn naam is Rinus Smits, ik heb een ruime ervaring in de verkoop en lease van bedrijfswagens en sinds 2022 werkzaam bij Dekkerautogroep als accountmanager voor de zakelijke markt Bedrijfswagens. Wil je als zzp'er, mkb'er of ondernemer zakelijk een auto leasen? Maar weet je nog niet precies wat zakelijk leasen en wat de voordelen zijn? Ik kan je adviseren in al uw wensen en eisen waar je een bedrijfswagen aan stelt. Wij houden je bedrijf in beweging. Of je nu één of meerdere auto's zakelijk wil leasen, nieuw of gebruikt, LeasePlan heeft voor elke behoefte een oplossing op maat.

Tel: 06-19987062
E-mail: [email protected]
Rinus Smits