Home  /   Voor bestuurders  /  Inleveren leaseauto
 

Inleveren leaseauto

Op deze pagina vindt u de informatie voor het inleveren van de auto. Mocht u nog vragen hebben, kunt u contact met ons opnemen. Bel 088 088 05 50 op werkdagen of stuur een e-mail naar .
Waar inleveren
U kunt de leaseauto inleveren bij één van de Dekkerautogroep bedrijven. Klik hier voor een overzicht van de locaties.
Maak vooraf een afspraak, zodat u op de locatie geholpen kan worden.

Hoe inleveren
Om de auto zorgvuldig in te kunnen nemen, zijn onderstaande zaken van belang:

  • de auto moet schoon zijn (binnen en buiten);
  • de auto moet compleet worden ingeleverd, dat is: aanwezigheid van alle bescheiden zoals deel 1a en 1b van het kentekenbewijs of kentekencard, de reservesleutels, de serviceboekjes, de code en/of moedersleutel, de codekaart van de auto en audio alsmede de eventueel verstrekte brandstofpas;
  • innameprotocol. Dit protocol geeft verduidelijking over de beoordeling van eventuele (geconstateerde) schade. Indien er recent schade aan de leaseauto is ontstaan en deze nog niet gemeld is, verzoeken wij u de schade alsnog en tijdig voor het inleveren te melden. Hierdoor stelt u ons in staat de schade nog af te kunnen wikkelen met de verzekeraar. Bent u zelf verzekerd voor de schade, zorgt u er dan voor dat deze voor inlevering is aangemeld en afgehandeld. Indien de auto toch met schade wordt ingeleverd, kunnen de herstelkosten worden doorbelast aan de contractant.


Inspectie van de auto
Tijdens de inspectie van de auto worden alle aanwezige documenten, boekjes of andere zaken vastgelegd op het daarvoor bestemde innameformulier. Samen met u zal de auto worden geïnspecteerd op eventuele schade en ontbrekende zaken. Na inspectie zal u worden gevraagd het innameformulier te ondertekenen wat inhoudt dat u niet meer verantwoordelijk wordt gehouden voor eventuele ontstane schade na inname.

Dekkerautolease innameprotocol (pdf)