Home  /   Nieuws  /  Nieuws item
 
May 12, 2023

Dekkerautolease heeft nu een interessante aanbieding voor de Ford Puma!

Wilt u  binnenkort wegrijden in uw nieuwe private of zakelijke leaseauto?

Wij nemen al het onderhoud voor u uit handen!

De Ford Puma een populaire compacte SUV met goede rij-eigenschappen en handige opties zoals climate control, cruise control, parkeerhulp en navigatie.

U betaalt een vast maandelijks bedrag voor de duur van de lease-overeenkomst en aan het einde van de overeenkomst kunt u de auto teruggeven aan Dekkerautolease.
FORD_2019_IAA_PUMA_TITANIUM__4 (Small).jpg
In het geval van de Ford Puma, betaalt u dus een vast bedrag van € 448,- per maand en hoeft u zich geen zorgen te maken over extra kosten zoals onderhoud, verzekering en belastingen. Dit kan een handige manier zijn om de kosten van het bezitten en onderhouden van een auto te spreiden en de zorgen over onverwachte kosten weg te nemen.

De getoonde leaseprijs is gebaseerd is op een specifieke uitvoering van de Ford Puma met een hybride motor, een jaarkilometrage van 10.000 en een looptijd van 60 maanden. Het is echter mogelijk om de lease-overeenkomst aan te passen aan uw specifieke wensen en behoeften, bijvoorbeeld door het wijzigen van het jaarkilometrage of de looptijd.

Het is ook mogelijk dat er vergelijkbare auto's uit voorraad leverbaar zijn die sneller beschikbaar zijn om te rijden. Het is daarom altijd de moeite waard om uw specifieke wensen en behoeften te bespreken met het Dekkerautolease om te kijken wat de mogelijkheden zijn.
Terug naar nieuws overzicht