Home  /   Over ons  /  Referenties
 

Hieronder een aantal referenties van onze klanten

Arjan Vonk - Cool & Heat Company
Ik ben overgestapt naar Dekkerautolease via een vriend en ik heb er geen moment spijt van. Mijn adviseur kon meteen de juiste auto vinden en de bijkomende services en extra’s maken het heel interessant. Alles is zo goed gegaan dat ik meteen een tweede auto heb besteld.
Frank Pieters en Mike Muller - Gletscher Group
Al jaren leasen wij zakelijk onze auto’s via Dekkerautolease voor ons bedrijf de Gletscher Group. Erg fijn contact, klantvriendelijk en komen elke keer weer met passend aanbod voor ons bedrijf. Ik kan Dekkerautolease dan ook elk bedrijf aanraden!
Bas Rentenaar - CRS Sign
Ik ben al heel lang klant van Dekkerautogroep dus zakelijk leasen bij Dekkerautolease was een logische keuze. De service die zij leveren is uitstekend. Klachten worden snel opgepakt en afgehandeld. Ik ben zeer tevreden.
Referenties

Robert Ceasar - Ceasar Security
"Ik ben ontzettend tevreden over Dekkerautolease. De mensen staan altijd klaar, zijn zeer professioneel en de service is vlot en efficiënt. Wat mij vooral aanspreekt is het persoonlijk contact en de aandacht. Het voelt bij Dekkerautolease echt als thuiskomen."

Arjan Vonk - Cool & Heat Company
"Ik ben overgestapt naar Dekkerautolease via een vriend en ik heb er geen moment spijt van. Mijn adviseur kon meteen de juiste auto vinden en de bijkomende services en extra’s maken het heel interessant. Alles is zo goed gegaan dat ik meteen een tweede auto heb besteld.""

Bas Schoorl - Van 't Hek
"Wij werken al vele jaren met Dekkerautogroep en zijn heel blij dat wij nu ook onze wagenpark kunnen leasen bij Dekkerautolease. De lijnen zijn kort en duidelijk en dat is heel prettig. Ook kunnen wij altijd rekenen op uitstekende service."