Home  /   Nieuws  /  Nieuws item
 
Sep 23, 2020

Dekkerautolease en duurzaamheid

Het is geen nieuws dat elektrisch rijden de toekomst is. Wij merken dat bedrijven en onze klanten veel bezig zijn met maatschappelijk verantwoord ondernemen. Bij Dekkerautolease zijn wij daar heel blij om en bieden dus graag de mogelijkheid aan ondernemers om duurzaam te leasen. Dit houdt in dat wij een ruim aanbod aan elektrische auto’s hebben die minder schadelijk zijn voor het milieu. Hiermee kan het wagenparkbeheer bijdragen aan het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) van een bedrijf.
Dekkerautolease elektrisch-rijden.png

Wist u dat duurzaam leasen ook vele fiscale voordelen heeft? Wanneer u een zakelijke elektrische auto privé rijdt, is de bijtelling slechts 4%. Daarbij hoeft u ook geen wegenbelasting of BPM te betalen en dat ziet u terug in het leasebedrag.

Bij Dekkerautolease gaan wij nog een stap verder en denken met u mee als het gaat om oplaad mogelijkheden. Bent u wagenpark beheerder of heeft u een eigen onderneming en bent u van plan om uw wagenpark uit te breiden of te vervangen voor elektrisch? Het bedrijf Opladen met de Zon heeft oplossingen voor uw onderneming. Kijk voor meer informatie op https://www.opladenmetdezon.nl/

Terug naar nieuws overzicht