Home  /   Nieuws  /  Nieuws item
 
Oct 21, 2020

Een Mustang Mach-E zakelijk leasen?


De Ford Mustang Mach-E, die geïntroduceerd is in 2020, koppelt de twee compleet verschillende werelden van Amerikaanse ‘Muscle’ cars en elektrische auto’s aan elkaar.
Niet voor niets maakt Ford gebruik van de naam ‘Mustang’. In de beginjaren van het model, maakte Ford er veel furore mee, en ook nu moet de naam symbool staan voor een doorbraak in de autowereld.
Wie wil dat nou niet, een elektrische Ford Mustang rijden? Dit is nu mogelijk bij Dekkerautolease.
FORD_MUSTANG_MACH-E-6.jpg
Dekkerautolease biedt de Ford Mustang Mach-E met twee verschillende accupakketten aan: de 75 kWh (actieradius 420 – 450 km, afhankelijk van keuze AWD of RWD) en de 98 kWh (actieradius 540 – 600 km). Van alle bestellingen is het grootste accupakket, die van 98,8 kWh, in combinatie met achterwielaandrijving (RWD) de meest bestelde. Deze heeft natuurlijk ook de grootste actieradius: 600 km.
Techniek
De First Edition heeft als een maximale kracht van 248 kW / 337 pk en een koppel van 565 Nm. Binnen de 5,1 seconden zit je (met zwaardere accu) op de 100 km/uur.
En dan hebben we het niet over de vele technische snufjes zoals je telefoon die als sleutel dient. Of het opvallende 10 inch scherm in het midden van het dashboard.
Of de B&O audio, het panoramadak en 360° camera.
Bovendien biedt de Mach-E heel veel ruimte.
Zoals een bagageruimte van 502 liter. Het is even wennen als we de motorkap openen.
Vanaf het moment dat het eerste exemplaar op 17 april 1964 van de productieband rolde, zorgde de aanblik van de motor voor een wauw-effect.


Opladen
De Ford Mustang Mach-E is helemaal op het Europese net aangepast.
De auto kan namelijk met 3-fasen opladen. Aan de laadpaal, openbaar of thuis, is de auto dan weer in ongeveer 8-10 uur helemaal vol.
Snelladen kan de Mustang Mach E met een maximale snelheid van 150 kW per uur.
In nog geen drie kwartier doe je er in dat geval over om de auto weer tot 80 procent vol te laden.

Levertijd
De eerste levering zal vanaf 2021 plaatsvinden.
Terug naar nieuws overzicht