Home  /   Voor bestuurders  /  Onderhoud en reparatie
 

Onderhoud en reparatie

Het onderhoud aan uw leaseauto dient volgens fabrieksschema uitgevoerd te worden. Hiervoor kunt u terecht bij een vestiging van Dekkerautogroep of bij een officiële merkdealer van het merk auto.
Voor het maken van een onderhoudsafspraak adviseren wij u tijdig contact op te nemen met de desbetreffende dealer. Indien een reparatie betrekking heeft op schade, vermissing of onzorgvuldig gebruik dient u of uw werkgever dit eerst te melden bij Dekkerautolease.

Afspraak maken bij Dekkerautogroep
Dekkerautogroep heeft meerdere locaties in Noord-Holland waar onderhoud of reparatie aan uw leaseauto plaats kan vinden. Online kunt u direct een afspraak maken, klik hier om naar Dekkerautogroep te gaan.

Declaratie kosten onderhoud en reparatie
Kosten die u heeft gemaakt voor reparatie en onderhoud kunt u declareren via het declaratieformulier. Indien alle gegevens correct zijn ingevuld, wordt de declaratie direct in behandeling genomen. Indien het formulier niet compleet is of de originele factuur ontbreekt, wordt de declaratie niet in behandeling genomen.

Vragen over onderhoud of reparatie
Neem bij vragen over onderhoud of reparatie contact met ons op. Dat kan door een e-mail te sturen naar of door te bellen naar 088 088 05 50 (op werkdagen).

Declaratie Dekkerautolease (pdf)